PARTNERS:

 

 

Jasper Gabriëlse - Seepje

Omschrijving van mijn onderneming

Seepje is een 100% plantaardig en fairtrade wasmiddel. Ongeveer anderhalf jaar geleden begonnen Melvin Loggies en ik, met onze studiefinanciering als startkapitaal, de schillen van de Sapindus Mukorossi vrucht uit Nepal te importeren. Deze schillen staan bij aanraking met water een natuurlijke vorm van zeep af zodat iedereen plantaardig de was kan doen! Inmiddels is Seepje te koop in meer dan 100 fysieke winkels en zijn we in staat direct de werk- en leefomstandigheden in Nepal te verbeteren, te zorgen voor natuurbehoud in Nepal, en in Nederland werk te verschaffen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Grootst behaalde succes

Het grootst behaalde succes van Seepje zit hem voor mij in de bewustwording die wij hebben gecreëerd en de positieve impact die we daarmee realiseren. Inmiddels bereikt het Seepje verhaal vele duizenden mensen via het internet, én via de fysieke verkooppunten. Deze mensen worden zich bewust van de positieve gevolgen voor de wereld door Seepje als hun wasmiddel te gebruiken en vinden het zelf ook nog eens ontzettend leuk om daaraan bij te dragen!

Toekomstvisie

Onze toekomstvisie is gericht op het bereiken van zo veel mogelijk mensen met de Seepje producten. Hoe meer mensen met Seepje wassen, hoe meer we samen kunnen betekenen voor mensen en het milieu! In september/oktober dit jaar lanceren wij zes vloeibare Seepje varianten, op basis van de Seepje schillen, waarmee we eind 2015 hopen 800 fysieke verkooppunten te bedienen.

Waarom ben ik student ondernemer van 2014?

Omdat als ik het niet ben, Melvin het in mijn ogen zou moeten zijn. Alleen hij doet niet mee!

Terug naar Finalisten | Meer over Seepje

 

 

 
De Pers Twitter English Version Bookmark Site LinkedIn Facebook Mail