PARTNERS:

 

 

Emile Nijssen - Athom

Omschrijving van mijn onderneming

Homey - The living room brengt je huis tot leven: het zorgt ervoor dat je letterlijk tegen je huis kan praten, en stuurt al je apparatuur aan. Daarnaast denkt hij mee en geeft hij handige informatie zoals het weer (indien er regen verwacht is), of bijvoorbeeld je volgende agenda afspraak. Homey combineert de kracht en technologie van 8 draadloze technieken met een makkelijke interface, mooi design en spraakbesturing in meerdere talen. Daarbij koppelt het je apparaten in huis aan het internet, waardoor je met 1 stemcommando bijvoorbeeld muziek kan streamen naar je versterker terwijl je lampen dimmen. Doordat Homey een platform is waarvoor iedereen kan ontwikkelen, net als bij bijvoorbeeld smartphones, is de functionaliteit altijd uit te breiden, waardoor nieuwe apparaten en applicaties altijd toegevoegd kunnen worden.

Toekomstvisie
Voor de toekomst voorzien we een huis dat écht slim is. In plaats van losse apparaten met ieder een eigen app, is je hele huis aan te sturen in 1 keer, automatisch (zoals verwarming aan als je naar huis rijdt), of simpelweg via telefoon of spraak. Technologie in huis moet weer ten dienste van de gebruiker komen te staan, zodat het jou helpt jouw dagelijks leven zowel makkelijker als leuker te maken. Dat is waarom Homey ook gebouwd is met oog op de toekomst, met de nieuwste technologie en het app-systeem voor nieuwe toepassingen, om jouw huis, en alles daarin, écht slim te maken.

Waarom ben ik student ondernemer van 2014?
Wij gaan winnen, omdat we een nieuw product op de markt brengen dat twee opkomende markten, home automation en internet of things, naadloos combineert en met zijn spraakbesturing helemaal van deze tijd (en de toekomst!) is. Daarnaast hebben we inmiddels 2 ton opgehaald via Kickstarter, wat bewijst dat men hierop zit te wachten. Deze prijs helpt ons om Homey zo snel mogelijk in de winkel te krijgen, zodat iedereen er binnenkort van kan genieten!

Terug naar Finalisten | Meer over Athom

 

 

 
De Pers Twitter English Version Bookmark Site LinkedIn Facebook Mail