PARTNERS:

 

 

Hans Ober - TicketSwap

Omschrijving van mijn onderneming

TicketSwap is een online platform waar mensen veilig tweedehands e-tickets kunnen kopen en verkopen. Om het eerlijk te houden is de maximumprijs op 120% van de originele prijs vastgesteld. TicketSwap is veilig omdat de verkopers worden gecheckt, de tickets worden gecheckt en de kopers kunnen met behulp van sociale controle. Bij het plaatsen van de advertenties worden de tickets op TicketSwap gezet. Als iemand afrekent ontvangt hij direct de tickets van TicketSwap. Alles werkt super simpel en snel, hierdoor worden tickets soms al binnen 1 minuut na het plaatsen verkocht.

Grootst behaalde succes

Voor TicketSwap is het grootste succes we een eerlijk en veilig platform in de markt hebben kunnen zetten waar we nu al meer dan 150.000 gebruikers hebben. TicketSwap trekt per maand bijna 500.000 unieke bezoekers en maakt dagelijks de tweedehands ticketmarkt veiliger. We zijn hard bezig om de tweedehands ticketmarkt te veranderen.

Toekomstvisie

Omdat TicketSwap een super schaalbaar platform is, zijn we hard bezig om in omringende landen (Frankrijk, België en Duitsland) ook tractie te krijgen. In de toekomst zien we onszelf graag als het ticketplatform voor tweedehands tickets waar mensen uit de hele wereld terecht kunnen.

Waarom ben ik student ondernemer van 2014?

Omdat ik in korte tijd een top team heb verzameld en met dit team het idee zonder geld en investeerders TicketSwap heb kunnen maken tot wat het nu is. Dit heb ik met ons team zo weten te doen dat evenementen, ticketbedrijven en muziekliefhebbers ons een warm hart toedragen.

Terug naar Finalisten | Meer over TicketSwap

 

 

 
De Pers Twitter English Version Bookmark Site LinkedIn Facebook Mail