PARTNERS:

 

 

Tswi Rodrigues Pereira - Partner Pereira TAX CONSULTANTS & CIVIL-LAW NOTARY

Tswi Rodrigues Pereira (1963) is de eerste partner van Pereira; een excellente belastingadvies-boutique die sinds 2002 cliënten persoonlijk begeleidt bij fiscale en notariële vraagstukken en speurt naar tailor-made oplossingen. Deze cliënten zijn vooral ondernemers met succesvolle (familie)bedrijven in binnen en buitenland.

Tswi was na zijn studie fiscaal recht in Leiden ruim twee jaar inspecteur bij de Belastingdienst. In 1988 trad hij in dienst bij PricewaterhouseCoopers, waar hij in 1993 partner werd. Hij specialiseerde zich in tax planning van de grotere ondernemingen en beursgenoteerde fondsen, fusies, buy-outs, acquisities, due diligences en familiebedrijven. 

De kernkwaliteiten van Tswi zijn relativeren, zijn analytisch vermogen en de kracht problematiek in verschillende perspectieven te plaatsen; hij weet goed afstand te nemen. Zijn gevoel voor humor en het associatief vermogen van Tswi zijn nauw verbonden. Deze kwaliteiten hebben bijgedragen aan de kracht van Pereira; creatief denken in maatoplossingen, pragmatische en concrete adviezen en het complexe simpel maken.

Pereira gelooft in ontwikkeling door kennis en deelt haar specialisme dus graag met ondernemende studenten. “Als starter blijkt telkens dat de juiste hulp niet verkrijgbaar dan wel betaalbaar is”, zegt Tswi. “Denk aan banken die niet willen financieren en goed advies dat niet betaalbaar is. Op het moment dat het bedrijf succesvol is, is niets van dat alles meer nodig, maar staan serviceproviders te dringen.” Vandaar dat Tswi de winnaar persoonlijk van hoogwaardig maatadvies zal voorzien.

Tswi treedt met name op als trusted advisor, hij fungeert als klankbord voor zijn relaties en zijn collega’s. In zijn vrije tijd studeert hij filosofie.
 

terug naar jury overzicht | Meer over Pereira

 


 
De Pers Twitter English Version Bookmark Site LinkedIn Facebook Mail