PARTNERS:

 

 

Pia van Boven - Ondernemer/ Directeur ImpressiveGreenApple

Algemeen directeur Pia van Boven (1972) van ImpressiveGreenApple is met haar bedrijf de initiator achter de Studenten Ondernemersprijs.
 
Pia van Boven is specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling en arbeidsmarktcommunicatie. Na 3 jaar te hebben gewerkt als consultant werving en selectie startte zij in september 2000 het bedrijf GreenApple Campus Recruitment. In 12 jaar tijd is de organisatie na een fusie en een overname uitgegroeid tot ImpressiveGreenApple.
 
De organisatie werkt vanuit Den Haag voor middelgrote en grote organisaties en richt zich op Campus Recruitment, Young Professionals en Office Support personeel. ImpressiveGreenApple bemiddelt alleen toptalenten, mensen die uitblinken in hun discipline.
 
ImpressiveGreenApple & Ondernemerschap
In onze visie is ondernemerschap enorm belangrijk voor de arbeidsmarkt, voor de ontwikkeling van talent en dus voor onze opdrachtgevers. Ondernemende mensen brengen energie, verandering en inspiratie. Ieder jaar organiseren wij daarom de Studenten Ondernemersprijs, het podium om te laten zien waar het om gaat.

terug naar jury overzicht | meer over ImpressiveGreenApple

 


 
De Pers Twitter English Version Bookmark Site LinkedIn Facebook Mail